Intervju med Susanna Sterner

Intervju med Susanna Sterner

Berätta om dig själv och varför du gillar skådespelaryrket.

Jag är utbildad skådespelare, dansare och koreograf och att få vara kreativ i mitt yrke har alltid varit viktigt för mig. Scenen har alltid varit en plats där jag har känt mig hemma och inget slår den närvaro och nerv som kan uppstå där. Jag älskar också att filma och är otroligt tacksam för de roller jag hittills har fått sätta tänderna i. Jag älskar variationen i yrket och att verkligen få djupdyka in i en roll. När jag får kombinera skådespeleriet och dansen trivs jag extra bra och känner att jag är i mitt rätta element.

Vad är det roligaste uppdraget du gjort inom skådespeleri?

Det finns många uppdrag som har varit roliga på olika sätt så det är svårt att välja ett. Jag har uppskattat när jag har fått arbeta med både komiska och dramatiska roller i tv-serier och film. Jag tycker också om att arbeta fysiskt som tex i de uppdrag som har inneburit stunts och actionscener.

Vad tycker du om Acasting?

Jag tycker att Acasting har varit en smidig och tydlig plattform och jag har fått bra support om jag har behövt. Det är enkelt att använda och jag gillar att Acasting är snabba på att annonsera om att nya uppdrag finns att söka.

Vad tycker du om digitala plattformar som Acasting för att hitta roller eller att bli upptäckt?

Eftersom det finns väldigt många användare så är det ofta stor konkurrens om rollerna. Men det är ett smidigt sätt att söka roller på och det har gett resultat eftersom jag har blivit erbjuden provfilmningar och roller genom plattformarna. Castare har också kunnat hitta mig i sökningar vilket underlättar.

Har du landat något jobb eller blivit erbjuden uppdrag via acasting?

Ja, för inte så länge sedan landade jag en roll som dansare i en reklamfilm som sänds just nu i Storbritannien. Jag ville verkligen ha den rollen så jag blev otroligt glad när de ringde nästan direkt efter att jag hade gjort min callback. Det var en fantastisk rolig inspelning med ett proffsigt crew.

Spana in Susannas profil acasting 🌐✨


Casting made easy

Bli medlem

© Acasting. All rights reserved.