Intervju med Amanda Haga

Intervju med Amanda Haga

Berätta om dig själv och varför du gillar skådespelaryrket Jag har alltid älskat att agera både bakom och framför kameran, på scen och bakom kulisserna. Det är något med skapandeformen och det här med att låta fantasin ta uttryck som känts lockande. Som yngre var jag gärna med i musikaler och har även lång erfarenhet av att producera material för TV. Det är så roligt när man ser produktionen komma till liv liksom!

Vad är det roligaste uppdraget du gjort inom skådespeleri? Absolut musikalerna som yngre. Men på senare tid är det statistuppdraget jag gjorde i våras med 70-talstema. Det var extra kul att få åka som i en tidsmaskin och se hur alla förvandlades till ett helt annat årtionde.

Vad tycker du om Acasting? Jag tycker att plattformen är smidig! Enkel att navigera och relevanta jobb dyker alltid upp i mejlkorgen.

Vad tycker du om digitala plattformar som Acasting för att hitta roller eller att bli upptäckt? Som sagt, smidigt. Det blir en tydlig överblick kring vilka jobb som ligger ute och jag behöver inte själv söka runt på internet för att hitta dessa jobb, alla är samlade på ett ställe vilket är skönt.

Har du landat något jobb eller blivit erbjuden uppdrag via Acasting? Jag har gjort två statistjobb och ett jobb för en youtubekanal. Även blivit erbjuden andra jobb som jag tyvärr behövt tacka nej till av olika anledningar. Personligen tycker jag att tjänsten fungerar bra trots den stora konkurrensen där ute.

Vad hoppas du att Acasting kan bidra med framåt? Svår fråga. Lite tips kring hur man kan utveckla sin profil kanske? Kurser att gå för att bli mer aktuell eller liknande hade varit kul.

Spana in Amandas profil acasting 🌐✨


Casting made easy

Bli medlem

© Acasting. All rights reserved.